Beoordeling klanten

Woning of huis flippen.
Wat is dat?

Informatiegesprek aanvragen

_Persoonlijk contact

_Open & transparant

_Heldere informatie

_20+ jaar makelaardij

Een huis flippen, wat is dat?

Het ‘flippen’ van een huis verwijst naar het proces waarbij iemand een huis koopt met als doel het snel te renoveren en te verkopen om winst te maken. Het idee is om het huis te kopen tegen een lagere prijs, vaak vanwege het feit dat het in slechte staat verkeert, het te renoveren en te verbeteren, en het vervolgens snel weer te verkopen tegen een hogere prijs.

Meld gratis en vrijblijvend uw woning aan

Na bezichtiging maken we een verkoopplan

Huis verkopen voor de beste prijs met Leon de Makelaar uit Valkenswaard.

Onze maximale inzet voor de beste prijs

Gratis waardebepaling

Wat betekend het woord ‘flippen’?

Het woord ‘flippen’ komt van het idee dat je het huis snel omdraait (flips) voor winst. Het succes van het huisflippen hangt af van verschillende factoren, waaronder de initiële aankoopprijs, de kosten van renovaties, de marktomstandigheden en het vermogen van de flipper om het huis snel te verkopen.

Kluswoningen

Kluswoningen worden soms ook wel “fixer-uppers” (opknappers) genoemd en kunnen variëren van kleine renovatieprojecten tot grootschalige verbouwingen, afhankelijk van de staat van de woning en de doelstellingen van de koper of investeerder. Het is belangrijk om grondig onderzoek te doen en realistisch te zijn over de kosten en inspanningen die nodig zijn om een kluswoning te transformeren in een bewoonbare of verkoopbare woning.

Wie kopen een woning om te flippen?

Mensen die betrokken zijn bij het huisflippen zijn vaan investeerders of woning opkopers, ze investeren vaak tijd en geld in het upgraden van keukens, badkamers, vloeren en andere aspecten van het huis om de waarde te verhogen. Het is echter belangrijk op te merken dat het huisflippen ook risico’s met zich meebrengt, zoals onverwachte renovatiekosten, marktfluctuaties en het risico dat het huis niet snel genoeg wordt verkocht. Raak je een geflipte woning niet snel genoeg kwijt? Neem dan contact op met huissnelverkopen.nl

Welk onroerend goed is geschikt?

Het fenomeen van panden ‘flippen’ is populair bij onroerend goed dat zich in een vervallen toestand bevindt of panden met potentie die benut kan worden door de lay-out te veranderen of de woning uit te breiden. Het opknappen van een huis om het vervolgens te verkopen, kan in gunstige economische tijden een winstgevende manier zijn om inkomen te genereren. Niettemin brengt deze aanpak altijd het risico met zich mee dat, in het geval van een plotselinge economische crisis, de waarde van het pand snel en aanzienlijk kan dalen. Hierdoor kan het pand zelfs minder waard worden dan de oorspronkelijke aankoopprijs, ondanks de voltooide renovaties.

Huis flippen? Meer over onze diensten:

Hebt u vragen over het thema ‘hoe verkoop je een kluswoning’ of wil je meer informatie over de verkoop van woningen in het algemeen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 040-244 17 06. Of wil je liever direct e-mailen? Dat kan natuurlijk ook naar; info@leondemakelaar.nl. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen.

Lees meer informatie in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe wij uw woning kunnen verkopen of hoe een verkoopproces via Leon eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door.

Home » Kennisbank » Huis flippen

Makelaar regio Eindhoven, Valkenswaard

Van de regionale woningmarkt blijven we elke dag op de hoogte. Hierdoor kunnen we de beste verkoopstrategie voor uw woning hanteren.

huis flippen?

Neem contact met ons op

  info@leondemakelaar.nl

  Merendreef 2 Valkenswaard

Beoordeling klanten
Ik wil van mijn huis af